Klub stolovi

Klub stolovi

Dnevna soba je prostorija u vašem domu u kojoj provodite najviše vremena u toku dana. Pored toga što je važno da u njoj bude postignuta harmonija – i u smislu estetike i funkcionalnosti – ovo je prostorija u koju uvodite svoje prijatelje i drage ljude. To znači da vaša dnevna soba može mnogo toga da kaže o vama drugim ljudima.

Kako biste omogućili prijatan i opuštajući boravak u njoj – trebalo bi pažljivo da odaberete sve komade nameštaja.

Klub stolovi koji treba da se nađu u vašem dnevnom boravku su centralni deo jedne od najvažnijih prostorija u kući. Odabirom ovog naizgled malog, ali veoma važnog komada nameštaja – odredićete i osnovni pečat svom svakodnevnom životu.

Klub sto treba pažljivo odabrati i kombinovati sa garniturom za sedenje, komodama, eventualno zidnim policama ako ih imate i ostalim nameštajem. Ključ je pronaći idealnu kombinaciju između ovih delova nameštaja, kako biste kreirali skladnu celinu.

Pored toga što treba da bude estetski prihvatljiv, veoma je važno da klub sto bude funkcionalan i u skladu sa vašim potrebama i životnim stilom. Na primer, dnevna soba u velikom porodičnom domaćinstvu trebalo bi da ima klub sto zaobljenih ivica, da bude napravljen od mekanog, elastičnog materijala (a ne od stakla) i da se može lako održavati ili čistiti.

S druge strane, ako živite sami, klub sto koji može biti predmet vašeg izbora u moru ponuđenih modela – treba da odgovara vašim ličnim preferencijama.

Naravno, lepo je pratiti trendove, ali gledajte da birate oblike, materijale i dimenzije stola za dnevnu sobu na način na koji će ovaj deo nameštaja imati funkcionalnost – u zavisnosti od vaših ličnih potreba.

Takođe, ako imate neke sitnice, časopise, knjige ili novine – razmislite o tome da vaš klub sto ima onu donju policu gde uvek možete da držite svoje stvari pri ruci.

Prilikom odabira klub stola, dimenzija dnevne sobe je nešto što takođe treba uzeti u obzir. Ukoliko imate manji dnevni boravak, logično da treba da izaberete mali klub sto. Masivni klub stolovi i materijali poput punog drveta će dodatno “ugušiti“ prostor.

Dakle, savetujemo vam da mudro odaberete materijal i stil vašeg klub stola – kako biste postigli lepši izgled najvažnije prostorije u svom domu!

 

Nijedan proizvod ne odgovara izabranim kriterijumima.

Shopping Cart

  • No products in the cart.